Lisanslı Yazılımların Önemi

Teknoloji 22.03.2024 - 15:19, Güncelleme: 22.03.2024 - 15:19 13975+ kez okundu.
 

Lisanslı Yazılımların Önemi

Korsan yazılımların tehlikelerini vurgulayan bir makale özeti. Lisanslı yazılımların önemi ve güvenlik riskleri üzerine bilgilendirme.
Günümüzde, bireysel ve kurumsal düzeyde kullanılan çeşitli bilgisayar programları ve işletim sistemleri arasında sahte olanları tercih etmek, siber saldırganlar için bir davetiye niteliği taşımaktadır. Yerli bir marka, işletim sistemleri, ofis yazılımları ve antivirüs programları sunarak, siber saldırılardan korunmanın en etkili yolunun lisanslı yazılımları kullanmak olduğunu vurgulamıştır. Korsan yazılım kullanımı, hem bireysel kullanıcılar hem de kurumsal şirketler için ciddi güvenlik tehditleri oluşturmaktadır. Siber suçlar, veri hırsızlığı, veri yok etme ve fikri mülkiyet ihlalleri gibi olumsuz sonuçlara yol açabilmektedir. Araştırma şirketi Statista'nın tahminlerine göre, siber suçların küresel maliyeti önümüzdeki dört yıl içinde %51,53 artarak 9,22 trilyon dolardan 13,82 trilyon dolara yükselmesi beklenmektedir. Bu saldırılar ayrıca markaların itibarını da olumsuz etkileyebilir. PintiPin'in kurucusu Bahadır Düzgün, lisanslı ürünlerin kullanılmasının siber saldırıların önlenmesinde kritik öneme sahip olduğunu belirtmiştir. Lisanslı yazılımların güvenlik standartlarının yüksek olduğunu ve izinsiz yazılımların ise siber saldırılara karşı savunmasız olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca, korsan kullanımın yasal sonuçlarına da dikkat çekmiştir. PintiPin, müşterilerine lisanslı yazılımlar ve hizmetler sunarak güvenilir bir çözüm sağlamaktadır. Şirket, Microsoft gibi önde gelen işletim sistemi markalarıyla iş birliği yaparak müşterilerine güvenilir ürünler sunmaktadır. Bahadır Düzgün, şirketin sağladığı hizmetlerle toplam gelirlerinin 5 milyon liraya ulaştığını belirtmiş ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımlarının devam edeceğini vurgulamıştır.
Korsan yazılımların tehlikelerini vurgulayan bir makale özeti. Lisanslı yazılımların önemi ve güvenlik riskleri üzerine bilgilendirme.

Günümüzde, bireysel ve kurumsal düzeyde kullanılan çeşitli bilgisayar programları ve işletim sistemleri arasında sahte olanları tercih etmek, siber saldırganlar için bir davetiye niteliği taşımaktadır. Yerli bir marka, işletim sistemleri, ofis yazılımları ve antivirüs programları sunarak, siber saldırılardan korunmanın en etkili yolunun lisanslı yazılımları kullanmak olduğunu vurgulamıştır.

Korsan yazılım kullanımı, hem bireysel kullanıcılar hem de kurumsal şirketler için ciddi güvenlik tehditleri oluşturmaktadır. Siber suçlar, veri hırsızlığı, veri yok etme ve fikri mülkiyet ihlalleri gibi olumsuz sonuçlara yol açabilmektedir. Araştırma şirketi Statista'nın tahminlerine göre, siber suçların küresel maliyeti önümüzdeki dört yıl içinde %51,53 artarak 9,22 trilyon dolardan 13,82 trilyon dolara yükselmesi beklenmektedir. Bu saldırılar ayrıca markaların itibarını da olumsuz etkileyebilir.

PintiPin'in kurucusu Bahadır Düzgün, lisanslı ürünlerin kullanılmasının siber saldırıların önlenmesinde kritik öneme sahip olduğunu belirtmiştir. Lisanslı yazılımların güvenlik standartlarının yüksek olduğunu ve izinsiz yazılımların ise siber saldırılara karşı savunmasız olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca, korsan kullanımın yasal sonuçlarına da dikkat çekmiştir.

PintiPin, müşterilerine lisanslı yazılımlar ve hizmetler sunarak güvenilir bir çözüm sağlamaktadır. Şirket, Microsoft gibi önde gelen işletim sistemi markalarıyla iş birliği yaparak müşterilerine güvenilir ürünler sunmaktadır. Bahadır Düzgün, şirketin sağladığı hizmetlerle toplam gelirlerinin 5 milyon liraya ulaştığını belirtmiş ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımlarının devam edeceğini vurgulamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat