Suzan Kardeş’ten Ayvalık’ta Balkan Rüzgarı!

Balıkesir Haberleri 19.10.2025 - 06:50, Güncelleme: 19.10.2025 - 13:16 9224+ kez okundu.
 

Suzan Kardeş’ten Ayvalık’ta Balkan Rüzgarı!

20. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali, unutulmaz bir final gecesiyle sona erdi.
Balkan müziğinin güçlü sesi, sahne enerjisi ve samimiyetiyle sevilen sanatçı Suzan Kardeş, festivalin son konserinde Ayvalıklılara ve misafirlere müzik dolu bir gece yaşattı. BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir'de Kırlangıç Yaşam Merkezi Çim Alan’da gerçekleşen konsere yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Renkli sahne performansı ve kendine özgü yorumuyla Balkan ezgilerini Ayvalık gecesine taşıyan Suzan Kardeş, iki saat boyunca sahnede kaldı. Seyirciler, hem duygusal hem de coşkulu şarkılarda sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve eşi Canan Ergin de konseri izleyenler arasındaydı. Başkan Ergin, davetlilerle birlikte Balkan ezgilerine eşlik ederek halay çekti; festival coşkusuna ortak oldu. Ayvalık’ın dört gün boyunca zeytin, müzik, kültür ve dostlukla dolup taştığını belirten Başkan Ergin, “Bu festival, Ayvalık’ın birliğini, üretimini ve sevincini simgeliyor. 20 yıldır olduğu gibi bu yıl da hemşehrilerimizle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi. Suzan Kardeş, konserin sonunda alkışlar eşliğinde sahneden ayrılırken, izleyiciler uzun süre “bir daha” tezahüratlarıyla sanatçıyı yeniden sahneye çağırdı. 20. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali, dört gün boyunca müzikten spora, sanattan gastronomiye kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yaparak hem Ayvalıklılara hem de kente gelen binlerce ziyaretçiye unutulmaz anlar yaşattı.
20. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali, unutulmaz bir final gecesiyle sona erdi.

Balkan müziğinin güçlü sesi, sahne enerjisi ve samimiyetiyle sevilen sanatçı Suzan Kardeş, festivalin son konserinde Ayvalıklılara ve misafirlere müzik dolu bir gece yaşattı.

BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir'de Kırlangıç Yaşam Merkezi Çim Alan’da gerçekleşen konsere yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Renkli sahne performansı ve kendine özgü yorumuyla Balkan ezgilerini Ayvalık gecesine taşıyan Suzan Kardeş, iki saat boyunca sahnede kaldı. Seyirciler, hem duygusal hem de coşkulu şarkılarda sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve eşi Canan Ergin de konseri izleyenler arasındaydı. Başkan Ergin, davetlilerle birlikte Balkan ezgilerine eşlik ederek halay çekti; festival coşkusuna ortak oldu.

Ayvalık’ın dört gün boyunca zeytin, müzik, kültür ve dostlukla dolup taştığını belirten Başkan Ergin, “Bu festival, Ayvalık’ın birliğini, üretimini ve sevincini simgeliyor. 20 yıldır olduğu gibi bu yıl da hemşehrilerimizle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Suzan Kardeş, konserin sonunda alkışlar eşliğinde sahneden ayrılırken, izleyiciler uzun süre “bir daha” tezahüratlarıyla sanatçıyı yeniden sahneye çağırdı.

20. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali, dört gün boyunca müzikten spora, sanattan gastronomiye kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yaparak hem Ayvalıklılara hem de kente gelen binlerce ziyaretçiye unutulmaz anlar yaşattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul böcek ilaçlama, mide balonu, evden eve nakliyat