Selimiye’de bayram namazı coşkusu

Edirne Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2021 - 09:30, Güncelleme: 20.07.2021 - 09:30 6493+ kez okundu.
 

Selimiye’de bayram namazı coşkusu

Edirne Selimiye Camii’nde, sabahın ilk ışıklarıyla beraber bayram namazı, maske, mesafe ve hijyen koşulları sağlanarak camilerde kılındı.Tüm yurtta bayram coşkusu, sabahın erken saatlerinden itibaren Edirne’de bayram namazı hareketliliği ile başladı. Kurban Bayramı namazı için camilerin yolunu tutan vatandaşlar sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde namazlarını kıldı. Edirne’de Selimiye Camii’nde ilk bayram namazı kılındı. Korona virüs salgını sebebiyle geçtiğimiz yıllarda buruk geçen bayram namazı bu yıl normalleşmeyle birlikte sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları çerçevesinde kılınabileceği bilgisi üzerine vatandaşlar sabahın ilk ışıklarıyla camilere koştu. Bayram namazını kılmak için vatandaşlar, erken saatlerden itibaren Selimiye Camii’nin yolunu tuttu. Burada kurallar çerçevesinde namaz kılan vatandaşlar, okunan hutbeyi dinledi. Daha sonra dualar etti.Açılamada yapan vatandaşlar, Kurban Bayramının bütün Müslümanlar için hayırlı olmasını dileyerek, tüm Müslüman aleminin bayramını kutladı.[gallery ids="49379,49380,49381,49382,49383,49384,49385,49386,49387,49388,49389,49390"]
Edirne Selimiye Camii’nde, sabahın ilk ışıklarıyla beraber bayram namazı, maske, mesafe ve hijyen koşulları sağlanarak camilerde kılındı.

Tüm yurtta bayram coşkusu, sabahın erken saatlerinden itibaren Edirne’de bayram namazı hareketliliği ile başladı. Kurban Bayramı namazı için camilerin yolunu tutan vatandaşlar sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde namazlarını kıldı. Edirne’de Selimiye Camii’nde ilk bayram namazı kılındı. Korona virüs salgını sebebiyle geçtiğimiz yıllarda buruk geçen bayram namazı bu yıl normalleşmeyle birlikte sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları çerçevesinde kılınabileceği bilgisi üzerine vatandaşlar sabahın ilk ışıklarıyla camilere koştu. Bayram namazını kılmak için vatandaşlar, erken saatlerden itibaren Selimiye Camii’nin yolunu tuttu. Burada kurallar çerçevesinde namaz kılan vatandaşlar, okunan hutbeyi dinledi. Daha sonra dualar etti.

Açılamada yapan vatandaşlar, Kurban Bayramının bütün Müslümanlar için hayırlı olmasını dileyerek, tüm Müslüman aleminin bayramını kutladı.[gallery ids="49379,49380,49381,49382,49383,49384,49385,49386,49387,49388,49389,49390"]
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul böcek ilaçlama, mide balonu, evden eve nakliyat