Mudanya Belediyesi’nden arazi yollarına yoğun mesai

Bursa Haberleri 07.08.2021 - 11:22, Güncelleme: 18.10.2024 - 21:56 4347+ kez okundu.
 

Mudanya Belediyesi’nden arazi yollarına yoğun mesai

Mudanya merkezin yanı sıra çalışmalarını kırsal mahallelerde de yoğun bir şekilde sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ham halde bulunan imar yollarını açarak kullanıma uygun hale getiriyor.
Yerleşim alanlarının ve nüfusun her geçen gün arttığı Mudanya’da, kırsal alanlarda kadastro ve arazi yolları Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince açılarak kullanıma sunuluyor. Muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışan ekipler arazi yollarında malzeme serimi ve tesviye çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Yaptıkları program çerçevesinde tüm kırsal alanlardaki kadastro yollarının açılarak zemin iyileştirme çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ekiplerimiz Tirilye ve Söğütpınar Mahallelerimizde çalışmalarına devam ediyor. Mudanya’da hizmet götürmediğimiz mahallemiz yok. Hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, belediyecilik anlayışımızın çıkış noktasını oluşturuyor. Arazi ve imar yolu açma çalışmalarının yanı sıra ilçe merkezinde de önümüzdeki hafta asfaltlama çalışmalarına hız vereceğiz” diye konuştu.
Mudanya merkezin yanı sıra çalışmalarını kırsal mahallelerde de yoğun bir şekilde sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ham halde bulunan imar yollarını açarak kullanıma uygun hale getiriyor.

Yerleşim alanlarının ve nüfusun her geçen gün arttığı Mudanya’da, kırsal alanlarda kadastro ve arazi yolları Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince açılarak kullanıma sunuluyor. Muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışan ekipler arazi yollarında malzeme serimi ve tesviye çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Yaptıkları program çerçevesinde tüm kırsal alanlardaki kadastro yollarının açılarak zemin iyileştirme çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ekiplerimiz Tirilye ve Söğütpınar Mahallelerimizde çalışmalarına devam ediyor. Mudanya’da hizmet götürmediğimiz mahallemiz yok.

Hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, belediyecilik anlayışımızın çıkış noktasını oluşturuyor. Arazi ve imar yolu açma çalışmalarının yanı sıra ilçe merkezinde de önümüzdeki hafta asfaltlama çalışmalarına hız vereceğiz” diye konuştu.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul böcek ilaçlama, mide balonu, evden eve nakliyat, sunucu