Hayrete düşüren terlik hırsızlığı kamerada

Sakarya Haberleri 09.08.2021 - 23:25, Güncelleme: 25.01.2025 - 16:55 7128+ kez okundu.
 

Hayrete düşüren terlik hırsızlığı kamerada

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir ayakkabı mağazasında yaşanan hırsızlık olayı, görenleri hayrete düşürdü.
Mağazasına gelerek üç terliğinin çalındığını fark ettiğini belirten işletme sahibi, terlikleri alarak olay yerinden ayrılan şahsın rahatlığını görünce gözlerine inanamadı. Olay, Karasu ilçesi İncilli Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerine bulunan bir ayakkabı mağazasında yaşandı. İddialara göre, mağaza işletmecisi Serap Borozan, kısa süreliğine dükkanından ayrıldı. Döndüğünde terlik standında üç terliğinin eksildiğini fark etti. Yan dükkanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Serap Borozan, görüntülerde bir kişinin dükkanı kontrol ettikten sonra üç terliği alıp ayrıldığını fark etti. Borozan, görüntülerle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. Yaşanan hırsızlık olayı görenleri hayrete düşürdü. "Çalmış olması çok zoruma gitti" “Dükkandan iki dakikalığına ayrıldım. Geri geldiğimde terliklerin çalındığını fark ettim” diyen Serap Borozan, “Daha sonra yan dükkanda kamera kayıtlarına baktık. Burada şahıs kendi numaralarını ayarlıyor. Geri dönüşte üç terliği alıp gidiyor. Bunun üzerine karakola gittim. Şikayette bulundum. Çalmış olması çok zoruma gitti. İsteseydi emin ol ki verirdim. İnşallah, bir tanıdığı görür, bu rezilliği yaşar diyorum” dedi. Hırsızlık anı kamerada Güvenlik kamerası görüntülerinde; üç kişinin ilk etapta dükkanın önünden geçtiği, ardından dönüşte dükkanın kapalı olduğunu fark edince yan tarafındaki dükkana girip olay yerinden ayrıldığı ve sonrasında aralarından bir kişinin dükkana tekrar gelip önündeki stanttan belirlediği üç terliği alıp olay yerinden uzaklaştığı yer alıyor.
Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir ayakkabı mağazasında yaşanan hırsızlık olayı, görenleri hayrete düşürdü.

Mağazasına gelerek üç terliğinin çalındığını fark ettiğini belirten işletme sahibi, terlikleri alarak olay yerinden ayrılan şahsın rahatlığını görünce gözlerine inanamadı.

Olay, Karasu ilçesi İncilli Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerine bulunan bir ayakkabı mağazasında yaşandı. İddialara göre, mağaza işletmecisi Serap Borozan, kısa süreliğine dükkanından ayrıldı. Döndüğünde terlik standında üç terliğinin eksildiğini fark etti. Yan dükkanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Serap Borozan, görüntülerde bir kişinin dükkanı kontrol ettikten sonra üç terliği alıp ayrıldığını fark etti. Borozan, görüntülerle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. Yaşanan hırsızlık olayı görenleri hayrete düşürdü.

"Çalmış olması çok zoruma gitti"

“Dükkandan iki dakikalığına ayrıldım. Geri geldiğimde terliklerin çalındığını fark ettim” diyen Serap Borozan, “Daha sonra yan dükkanda kamera kayıtlarına baktık. Burada şahıs kendi numaralarını ayarlıyor. Geri dönüşte üç terliği alıp gidiyor. Bunun üzerine karakola gittim. Şikayette bulundum. Çalmış olması çok zoruma gitti. İsteseydi emin ol ki verirdim. İnşallah, bir tanıdığı görür, bu rezilliği yaşar diyorum” dedi.

Hırsızlık anı kamerada

Güvenlik kamerası görüntülerinde; üç kişinin ilk etapta dükkanın önünden geçtiği, ardından dönüşte dükkanın kapalı olduğunu fark edince yan tarafındaki dükkana girip olay yerinden ayrıldığı ve sonrasında aralarından bir kişinin dükkana tekrar gelip önündeki stanttan belirlediği üç terliği alıp olay yerinden uzaklaştığı yer alıyor.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, evden eve nakliyat