Başkan Aygün’den konuklarına taşköprü aspir yağı

Siyaset 01.06.2021 - 17:51, Güncelleme: 10.01.2024 - 23:58 33755+ kez okundu.
 

Başkan Aygün’den konuklarına taşköprü aspir yağı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, makamında ağırladığı konuklarına Taşköprü aspir yağı hediye etti.
Başkan Aygün’den konuklarına taşköprü aspir yağı. Rize Platformu Başkanı Kenan Alan ve Çaykur Tanıtım ve Reklam Sorumlusu Mustafa İstipoğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün makamına konuk oldu. Konuklarına tarımsal kalkınma projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, Taşköprü aspir yağını da takdim etti. Alan ve İstipoğlu da Başkan Aygün’ün iki yıllık süreçte Derince’ye çok önemli projeler kazandırdığını belirterek, tarımsal kalkınma hamlesinin örnek nitelik taşıdığını ifade etti.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, makamında ağırladığı konuklarına Taşköprü aspir yağı hediye etti.

Başkan Aygün’den konuklarına taşköprü aspir yağı. Rize Platformu Başkanı Kenan Alan ve Çaykur Tanıtım ve Reklam Sorumlusu Mustafa İstipoğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün makamına konuk oldu.

Konuklarına tarımsal kalkınma projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, Taşköprü aspir yağını da takdim etti. Alan ve İstipoğlu da Başkan Aygün’ün iki yıllık süreçte Derince’ye çok önemli projeler kazandırdığını belirterek, tarımsal kalkınma hamlesinin örnek nitelik taşıdığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul böcek ilaçlama, mide balonu, evden eve nakliyat, sunucu