Antalya’nın kırsalında asfalt seferberliği

Yerel Haberler 17.09.2025 - 15:55, Güncelleme: 18.09.2025 - 15:07 4778+ kez okundu.
 

Antalya’nın kırsalında asfalt seferberliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın kırsal bölgelerinde asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki yollarda altyapı ve asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Finike’nin Dağbağ Mahallesi yolunun altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfalt çalışmalarına başladı. Büyükşehir ekipleri, Dağbağ ve Çağman mahalleleri arasındaki 5 kilometrelik yolu sathi asfalt ile kaplıyor. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi de asfaltlama çalışmalarını takip ederek Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. YAYA GEÇİTLERİ DAHA GÖRÜNÜR HALE GETİRİLDİ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de Finike ilçesi İskele Mahallesi Yayla Bulvarı üzerinde araç sürücüleri ve yayaların can güvenliği için 2 kasis yaptı. Büyükşehir ekipleri ayrıca 2025-2026 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Finike’de okul önlerinde yaya geçitlerini ve kasisleri boyayarak daha görünür hale getirdi.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın kırsal bölgelerinde asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki yollarda altyapı ve asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Finike’nin Dağbağ Mahallesi yolunun altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfalt çalışmalarına başladı. Büyükşehir ekipleri, Dağbağ ve Çağman mahalleleri arasındaki 5 kilometrelik yolu sathi asfalt ile kaplıyor. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi de asfaltlama çalışmalarını takip ederek Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YAYA GEÇİTLERİ DAHA GÖRÜNÜR HALE GETİRİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de Finike ilçesi İskele Mahallesi Yayla Bulvarı üzerinde araç sürücüleri ve yayaların can güvenliği için 2 kasis yaptı. Büyükşehir ekipleri ayrıca 2025-2026 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Finike’de okul önlerinde yaya geçitlerini ve kasisleri boyayarak daha görünür hale getirdi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul böcek ilaçlama, mide balonu, evden eve nakliyat