Afet bölgelerine ‘Yıldırım’ destek

Bursa Haberleri 14.08.2021 - 14:55, Güncelleme: 05.10.2024 - 15:26 5053+ kez okundu.
 

Afet bölgelerine ‘Yıldırım’ destek

Türkiye birbiri ardına meydan gelen afetlerle mücadele ederken, Yıldırım Belediyesi afet bölgelerinin yaralarını sarmak için seferber oldu.
Muğla’da çıkan orman yangınlarını söndürmek için 15 kişilik arama kurtarma ekibi ve 7 aracını bölgeye gönderen Yıldırım Belediyesi, şimdi de sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya yardım eli uzattı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın talimatıyla 1 kazıcı ve yükleyici iş makinesi ile 2 kamyon 3 personel Kastamonu’da süren arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına katılmak üzere bu kente gitti. Başkan Yılmaz’dan birlik vurgusu Türkiye’nin birbiri ardına yaşanan afetlerden dolayı zor bir dönemden geçtiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Kastamonu, Bartın ve Sinop illerimizi vuran sel felaketinden dolayı çok üzgünüz. Devletimiz tüm imkânları ile bölgenin yaralarını sarıyor. Biz de hem devam eden çalışmalara destek olmak hem de vatandaşlarımızın acısını paylaşmak için Kastamonu’ya iş makineleri ve personel sevk ettik. Böyle zamanlarda birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Ben sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Türkiye birbiri ardına meydan gelen afetlerle mücadele ederken, Yıldırım Belediyesi afet bölgelerinin yaralarını sarmak için seferber oldu.

Muğla’da çıkan orman yangınlarını söndürmek için 15 kişilik arama kurtarma ekibi ve 7 aracını bölgeye gönderen Yıldırım Belediyesi, şimdi de sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya yardım eli uzattı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın talimatıyla 1 kazıcı ve yükleyici iş makinesi ile 2 kamyon 3 personel Kastamonu’da süren arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına katılmak üzere bu kente gitti.

Başkan Yılmaz’dan birlik vurgusu

Türkiye’nin birbiri ardına yaşanan afetlerden dolayı zor bir dönemden geçtiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Kastamonu, Bartın ve Sinop illerimizi vuran sel felaketinden dolayı çok üzgünüz. Devletimiz tüm imkânları ile bölgenin yaralarını sarıyor. Biz de hem devam eden çalışmalara destek olmak hem de vatandaşlarımızın acısını paylaşmak için Kastamonu’ya iş makineleri ve personel sevk ettik. Böyle zamanlarda birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Ben sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul böcek ilaçlama, mide balonu, evden eve nakliyat, sunucu