Sürdürülebilirlik İçin Hepimiz

Yaşam 26.03.2024 - 13:57, Güncelleme: 26.03.2024 - 13:57 15332+ kez okundu.
 

Sürdürülebilirlik İçin Hepimiz

Akbank, insan odaklı sürdürülebilirlik vizyonuyla toplumu dönüştürüyor. Serenay Sarıkaya ile yaşamı ve geleceği paylaşıyoruz.
Akbank, yeni iletişim kampanyasıyla insan odaklı sürdürülebilirlik anlayışını ön plana çıkarıyor. Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı film serisi, toplumu kapsayan bir mesajı iletiyor ve farkındalık odaklı etkinliklerle devam edecek. Akbank'ın sürdürülebilirlik stratejisi, insana odaklı bir yaklaşım benimsemektedir. Kampanya, sürdürülebilirliği sadece çevresel değil, aynı zamanda sosyal ve ekonomik boyutlarıyla da ele alarak toplumsal dönüşümü desteklemeyi amaçlamaktadır. Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç, hedeflerinin sürdürülebilir yaşamın temelini oluşturan insanı ön plana çıkarmak ve böylece sürdürülebilir yaşamın herkes tarafından benimsenmesine katkı sağlamak olduğunu belirtiyor. Bu doğrultuda, Akbank çeşitli alanlarda sürdürülebilirlik aksiyonları gerçekleştirmekte ve toplumsal dönüşüme destek olmaktadır. Akbank'ın sürdürülebilirlik için yürüttüğü çabalar arasında, sürdürülebilir finansman araçları, kadın girişimcilere yönelik mentorluk çalışmaları, gençleri geleceğe hazırlayan eğitim programları, sanata destek ve gönüllü eylemler bulunmaktadır. Yeni iletişim kampanyası ve reklam filmi, bu vizyonu yansıtmaktadır ve önümüzdeki dönemde sürdürülebilir yaşam eylemlerini daha kapsayıcı bir şekilde Türkiye'de yaygınlaştırmayı hedeflemektedir. Akbank, çevreyi koruyan uygulamalarına ek olarak, eğitimden gönüllülüğe, yatırımdan sanata kadar birçok alanda toplumun kalkınması için çalışmaktadır. Yeni iletişim kampanyası, sürdürülebilirliğin herkes için olduğunu vurgulamakta ve farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. KÜNYE Reklamveren: Akbank Reklamveren Marka Ekibi: Beril Alakoç, Ayşe Oskay Kurtoğlu, Melis İnceoğlu, Melis Kabadayı Reklamveren Medya Ekibi: Mustafa Ersoy, Sıla Zeka Reklamveren Dijital Ekibi: Mustafa Yıldız, Samet Gökdere, Adem Erdem Reklamveren PR Ekibi: Ceyla Arsel, Sinem Yöndem Bilgincan, Pelin Baysal Reklamveren Strateji Ekibi: Zeynep Soysal, Mürüvet Demirboğa   Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul CCO: İlkay Gürpınar ECD: Volkan Karakaşoğlu Group Creative Director: Ufuk Işık CD: Mehmet Demirel Creative Group Head: Buğra Birgin  Yaratıcı Ekip: Samet Çiçek, Şeyma Şenol, Bahadır Cemre Pekşen Genel Müdür: Ela Bilgisel Genel Müdür Yardımcısı: Burçin Birim Marka Ekibi: Cansu Balcı, Cansın Ergün, Pırıl Kaya Dijital Ekip: Gülten Yılmaz, Saruhan Ayanoğlu, Nur Göçoğlu, Sude Tüzüner CSO: Toygun Yılmazer Stratejik Planlama Ekibi: Nisan Danışman, Berkay Başer, Muammer Nuray, Sena Sarıkaya Prodüksiyon Ekibi: Dilan Davutoğlu, Sezgin Saka Prodüksiyon Şirketi: Anima Yönetmen: Aytuğ Üngör
Akbank, insan odaklı sürdürülebilirlik vizyonuyla toplumu dönüştürüyor. Serenay Sarıkaya ile yaşamı ve geleceği paylaşıyoruz.

Akbank, yeni iletişim kampanyasıyla insan odaklı sürdürülebilirlik anlayışını ön plana çıkarıyor. Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı film serisi, toplumu kapsayan bir mesajı iletiyor ve farkındalık odaklı etkinliklerle devam edecek.

Akbank'ın sürdürülebilirlik stratejisi, insana odaklı bir yaklaşım benimsemektedir. Kampanya, sürdürülebilirliği sadece çevresel değil, aynı zamanda sosyal ve ekonomik boyutlarıyla da ele alarak toplumsal dönüşümü desteklemeyi amaçlamaktadır.

Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç, hedeflerinin sürdürülebilir yaşamın temelini oluşturan insanı ön plana çıkarmak ve böylece sürdürülebilir yaşamın herkes tarafından benimsenmesine katkı sağlamak olduğunu belirtiyor. Bu doğrultuda, Akbank çeşitli alanlarda sürdürülebilirlik aksiyonları gerçekleştirmekte ve toplumsal dönüşüme destek olmaktadır.

Akbank'ın sürdürülebilirlik için yürüttüğü çabalar arasında, sürdürülebilir finansman araçları, kadın girişimcilere yönelik mentorluk çalışmaları, gençleri geleceğe hazırlayan eğitim programları, sanata destek ve gönüllü eylemler bulunmaktadır. Yeni iletişim kampanyası ve reklam filmi, bu vizyonu yansıtmaktadır ve önümüzdeki dönemde sürdürülebilir yaşam eylemlerini daha kapsayıcı bir şekilde Türkiye'de yaygınlaştırmayı hedeflemektedir.

Akbank, çevreyi koruyan uygulamalarına ek olarak, eğitimden gönüllülüğe, yatırımdan sanata kadar birçok alanda toplumun kalkınması için çalışmaktadır. Yeni iletişim kampanyası, sürdürülebilirliğin herkes için olduğunu vurgulamakta ve farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır.

KÜNYE

Reklamveren: Akbank

Reklamveren Marka Ekibi: Beril Alakoç, Ayşe Oskay Kurtoğlu, Melis İnceoğlu, Melis Kabadayı

Reklamveren Medya Ekibi: Mustafa Ersoy, Sıla Zeka

Reklamveren Dijital Ekibi: Mustafa Yıldız, Samet Gökdere, Adem Erdem

Reklamveren PR Ekibi: Ceyla Arsel, Sinem Yöndem Bilgincan, Pelin Baysal

Reklamveren Strateji Ekibi: Zeynep Soysal, Mürüvet Demirboğa

 

Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul

CCO: İlkay Gürpınar

ECD: Volkan Karakaşoğlu

Group Creative Director: Ufuk Işık

CD: Mehmet Demirel

Creative Group Head: Buğra Birgin 

Yaratıcı Ekip: Samet Çiçek, Şeyma Şenol, Bahadır Cemre Pekşen

Genel Müdür: Ela Bilgisel

Genel Müdür Yardımcısı: Burçin Birim

Marka Ekibi: Cansu Balcı, Cansın Ergün, Pırıl Kaya

Dijital Ekip: Gülten Yılmaz, Saruhan Ayanoğlu, Nur Göçoğlu, Sude Tüzüner

CSO: Toygun Yılmazer

Stratejik Planlama Ekibi: Nisan Danışman, Berkay Başer, Muammer Nuray, Sena Sarıkaya

Prodüksiyon Ekibi: Dilan Davutoğlu, Sezgin Saka

Prodüksiyon Şirketi: Anima

Yönetmen: Aytuğ Üngör

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat