Modada Devrim: The Clique

Yaşam 20.03.2024 - 22:35, Güncelleme: 20.03.2024 - 22:35 14275+ kez okundu.
 

Modada Devrim: The Clique

Komisyon derdi olmadan modayı keşfedin! Türkiye'nin ilk komisyonsuz moda ve alışveriş platformu The Clique ile trendlere yön verin. Şimdi katılın!
Türkiye'nin e-ticaret sahnesinde yeni bir devrim başlıyor! Tasarım giyim markalarına nefes aldıracak bir iş modeli ile tanışın: The Clique! Bu, Türkiye'nin ilk komisyonsuz moda ve alışveriş platformu. The Clique, sadece alışveriş imkanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda moda dünyasına yön veren bir topluluk oluşturuyor. Mobil uygulaması aracılığıyla özel müşterilere stil danışmanlığı sunan The Clique, yerli tasarım giyim markalarının ürünlerini sunuyor. Ancak, platformu benzersiz kılan şey, markaların herhangi bir komisyon ödemeden ürünlerini satabilmeleri! Evet, doğru duydunuz, The Clique'ta markalar, satışlarından herhangi bir komisyon kesintisi olmadan faydalanıyorlar. Bu da markaların karlarını artırıp büyümelerine olanak sağlıyor. The Clique'ın kurucusu ve YLL Mağazacılık Genel Müdürü Eylül Ögetürk Önemlitürk, platformlarının amacını şu şekilde açıklıyor: "Biz, markaların büyümesine destek olmak ve daha geniş bir kitleye ulaşmaları için bir alan sağlamak istedik. Ancak bunu yaparken, markalardan komisyon talep etmek istemedik. Amacımız, sadece bir alışveriş platformu olmak değil, aynı zamanda markaların başarılarına ortak olmaktır." Türkiye'nin moda endüstrisinde bir devrim başlatan bu platform, markalar ile tüketiciler arasında güçlü bir köprü kuruyor. The Clique, yalnızca bir alışveriş noktası değil, aynı zamanda moda sektöründe dönüşümü destekleyen bir hareketin parçası. Şimdi, komisyon endişesi olmadan moda dünyasında büyük adımlar atmanın tam zamanı!
Komisyon derdi olmadan modayı keşfedin! Türkiye'nin ilk komisyonsuz moda ve alışveriş platformu The Clique ile trendlere yön verin. Şimdi katılın!

Türkiye'nin e-ticaret sahnesinde yeni bir devrim başlıyor! Tasarım giyim markalarına nefes aldıracak bir iş modeli ile tanışın: The Clique! Bu, Türkiye'nin ilk komisyonsuz moda ve alışveriş platformu.

The Clique, sadece alışveriş imkanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda moda dünyasına yön veren bir topluluk oluşturuyor. Mobil uygulaması aracılığıyla özel müşterilere stil danışmanlığı sunan The Clique, yerli tasarım giyim markalarının ürünlerini sunuyor. Ancak, platformu benzersiz kılan şey, markaların herhangi bir komisyon ödemeden ürünlerini satabilmeleri! Evet, doğru duydunuz, The Clique'ta markalar, satışlarından herhangi bir komisyon kesintisi olmadan faydalanıyorlar. Bu da markaların karlarını artırıp büyümelerine olanak sağlıyor.

The Clique'ın kurucusu ve YLL Mağazacılık Genel Müdürü Eylül Ögetürk Önemlitürk, platformlarının amacını şu şekilde açıklıyor: "Biz, markaların büyümesine destek olmak ve daha geniş bir kitleye ulaşmaları için bir alan sağlamak istedik. Ancak bunu yaparken, markalardan komisyon talep etmek istemedik. Amacımız, sadece bir alışveriş platformu olmak değil, aynı zamanda markaların başarılarına ortak olmaktır."

Türkiye'nin moda endüstrisinde bir devrim başlatan bu platform, markalar ile tüketiciler arasında güçlü bir köprü kuruyor. The Clique, yalnızca bir alışveriş noktası değil, aynı zamanda moda sektöründe dönüşümü destekleyen bir hareketin parçası. Şimdi, komisyon endişesi olmadan moda dünyasında büyük adımlar atmanın tam zamanı!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat