Türkiye Sigorta bu yıl da iyilik peşinde koştu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 17:30, Güncelleme: 08.11.2022 - 17:30 3951+ kez okundu.
 

Türkiye Sigorta bu yıl da iyilik peşinde koştu

Türkiye Sigorta çalışanları, dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu olan 44. İstanbul Maratonu’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da iyilik peşinde koştu.    Türkiye’nin en büyük yardımseverlik koşusu olan İstanbul Maratonu’nun 44.’sü, 6 Kasım Pazar günü yaklaşık 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye Sigorta, maratona 233 koşucu ile katıldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşları yararına koşan Türkiye Sigortalılar, yürüttükleri bağış kampanyaları ile sivil toplum kuruluşları için destek topladı.    Maratona Türkiye Sigorta Koşu Takımı ile katılan Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli: “Türkiye Sigorta Ailesi olarak Avrasya Maratonu’na 3. kez katılıyoruz. Katıldığımız bu değerli organizasyonda, her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışma arkadaşlarımla sivil toplum kuruluşlarına bağış toplayarak, desteklemeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçladık. Adımlarını daha iyi bir dünya için atan on binlerce kişiyle bir kez daha birlikte olmaktan, bu iyilik hareketinin bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnsan odaklı bir kurum olarak sosyal faydaya hizmet eden projelerde yer almaya devam edeceğiz.” Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Türkiye Sigorta çalışanları, dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu olan 44. İstanbul Maratonu’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da iyilik peşinde koştu. 

 

Türkiye’nin en büyük yardımseverlik koşusu olan İstanbul Maratonu’nun 44.’sü, 6 Kasım Pazar günü yaklaşık 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye Sigorta, maratona 233 koşucu ile katıldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşları yararına koşan Türkiye Sigortalılar, yürüttükleri bağış kampanyaları ile sivil toplum kuruluşları için destek topladı. 

 

Maratona Türkiye Sigorta Koşu Takımı ile katılan Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli: “Türkiye Sigorta Ailesi olarak Avrasya Maratonu’na 3. kez katılıyoruz. Katıldığımız bu değerli organizasyonda, her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışma arkadaşlarımla sivil toplum kuruluşlarına bağış toplayarak, desteklemeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçladık. Adımlarını daha iyi bir dünya için atan on binlerce kişiyle bir kez daha birlikte olmaktan, bu iyilik hareketinin bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnsan odaklı bir kurum olarak sosyal faydaya hizmet eden projelerde yer almaya devam edeceğiz.”


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul böcek ilaçlama, mide balonu, evden eve nakliyat, yerden ısıtma