Dijital Dönüşüm Zirvesi: Eaton'un Katkısı

Haberler 04.03.2024 - 21:39, Güncelleme: 04.03.2024 - 21:39 15645+ kez okundu.
 

Dijital Dönüşüm Zirvesi: Eaton'un Katkısı

Eaton, dijital dönüşüm zirvesinde endüstriyel sektöre yönelik çözümlerini sunuyor. Akıllı güç yönetimi için lider bir isim.
Eaton, dijital dönüşüm alanındaki öncü konuların tartışıldığı Dijital Dönüşüm Zirvesi'nde konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlik, 29 Şubat 2024 tarihinde Dedeman Kartepe Hotel'de gerçekleşti ve sektördeki dijital dönüşümün geleceğini şekillendiren uzman konuşmacıların sunumlarına ev sahipliği yaptı. Eaton, akıllı güç yönetimi alanında faaliyet gösteren bir şirket olarak, imalat endüstrisinde derin etkilere sahip olan dijital dönüşümün yeni trendlerine odaklandı. Etkinlik, çevre illerden gelen çeşitli uzmanların katılımıyla, sektörel sorunlara yönelik çözümleri örneklerle sunma fırsatı sağladı. Etkinlikte endüstride dijital dönüşüm, makine emniyeti, Scada ve endüstriyel haberleşme, endüstriyel otomasyon, robotik sistemler, sensörler ve uygulamalar gibi dijital dönüşümün öncelikli konuları ele alındı. Eaton, katılımcılara SmartWire-DT teknolojisi gibi çözümlerini tanıtarak daha verimli, güvenilir ve sürdürülebilir uygulamalar geliştirmeyi hedefledi. Eaton Türkiye'den Kıdemli Uygulama Mühendisi Ulaş Cihangir'in "Eaton ile Dijital Dönüşüm" başlıklı konuşmasının ardından, Güç Kalitesi Ürün Grubu Kıdemli Satış Mühendisi Kerim Çelik de "Endüstri Sektörü için Eaton Güç Kalitesi Ürün ve Çözümleri" sunumuyla etkinlikte yer aldı. Ulaş Cihangir, etkinlikle ilgili görüşlerini paylaşırken, "Endüstriyel sektörlerin geleceğinin dijital dönüşümden geçtiğini" vurguladı ve SmartWire-DT gibi çözümlerin endüstriyel uygulamalara katkı sağlayacağını belirtti. Eaton, Dijitalist firması tarafından düzenlenen Dijital Dönüşüm Zirvesi'nin yıl boyunca Türkiye'nin farklı illerinde devam edeceği programda yer almayı ve endüstriyel paydaşlara ulaşmayı amaçlıyor. Eaton, çevreyi koruma ve insanların yaşam kalitesini artırma misyonuyla hareket eden bir akıllı güç yönetimi şirketidir. Veri merkezleri, endüstriyel tesisler, ticari işletmeler, makine üreticileri, konutlar, havacılık ve mobilite sektörleri için çözümler sunarak sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaktadır. Elektrifikasyon ve dijitalleşme gibi küresel trendleri takip ederek, yenilenebilir enerji kaynaklarına geçişi desteklemekte ve güç yönetimi alanındaki sorunlara çözümler sunarak daha sürdürülebilir bir dünya için çalışmalarını sürdürmektedir.
Eaton, dijital dönüşüm zirvesinde endüstriyel sektöre yönelik çözümlerini sunuyor. Akıllı güç yönetimi için lider bir isim.

Eaton, dijital dönüşüm alanındaki öncü konuların tartışıldığı Dijital Dönüşüm Zirvesi'nde konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlik, 29 Şubat 2024 tarihinde Dedeman Kartepe Hotel'de gerçekleşti ve sektördeki dijital dönüşümün geleceğini şekillendiren uzman konuşmacıların sunumlarına ev sahipliği yaptı.

Eaton, akıllı güç yönetimi alanında faaliyet gösteren bir şirket olarak, imalat endüstrisinde derin etkilere sahip olan dijital dönüşümün yeni trendlerine odaklandı. Etkinlik, çevre illerden gelen çeşitli uzmanların katılımıyla, sektörel sorunlara yönelik çözümleri örneklerle sunma fırsatı sağladı.

Etkinlikte endüstride dijital dönüşüm, makine emniyeti, Scada ve endüstriyel haberleşme, endüstriyel otomasyon, robotik sistemler, sensörler ve uygulamalar gibi dijital dönüşümün öncelikli konuları ele alındı. Eaton, katılımcılara SmartWire-DT teknolojisi gibi çözümlerini tanıtarak daha verimli, güvenilir ve sürdürülebilir uygulamalar geliştirmeyi hedefledi.

Eaton Türkiye'den Kıdemli Uygulama Mühendisi Ulaş Cihangir'in "Eaton ile Dijital Dönüşüm" başlıklı konuşmasının ardından, Güç Kalitesi Ürün Grubu Kıdemli Satış Mühendisi Kerim Çelik de "Endüstri Sektörü için Eaton Güç Kalitesi Ürün ve Çözümleri" sunumuyla etkinlikte yer aldı.

Ulaş Cihangir, etkinlikle ilgili görüşlerini paylaşırken, "Endüstriyel sektörlerin geleceğinin dijital dönüşümden geçtiğini" vurguladı ve SmartWire-DT gibi çözümlerin endüstriyel uygulamalara katkı sağlayacağını belirtti.

Eaton, Dijitalist firması tarafından düzenlenen Dijital Dönüşüm Zirvesi'nin yıl boyunca Türkiye'nin farklı illerinde devam edeceği programda yer almayı ve endüstriyel paydaşlara ulaşmayı amaçlıyor.

Eaton, çevreyi koruma ve insanların yaşam kalitesini artırma misyonuyla hareket eden bir akıllı güç yönetimi şirketidir. Veri merkezleri, endüstriyel tesisler, ticari işletmeler, makine üreticileri, konutlar, havacılık ve mobilite sektörleri için çözümler sunarak sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaktadır. Elektrifikasyon ve dijitalleşme gibi küresel trendleri takip ederek, yenilenebilir enerji kaynaklarına geçişi desteklemekte ve güç yönetimi alanındaki sorunlara çözümler sunarak daha sürdürülebilir bir dünya için çalışmalarını sürdürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat